n. 12 kpl
2 dl omassa liemessään kypsennettyjä suppilovahveroita
2 sipulia
n. 1 dl kesäkurpitsaa
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 dl tuoretta tai 1 rkl kuivattua basilikaa tai persiljaa
2 rkl tuoretta tai 2 tl kuivattua timjamia
2 munaa
1 1/2 dl maitoa
1 dl rypsiöljyä
- Levitä paperiset muffinssivuoat pellille tai voitele metallivuoat.
- Hakkaa sienet pienemmiksi. Silppua sipuli ja raasta kesäkurpitsa.Pehmitä sipuli-kesäkurpitsasilppua hetki paistinpannulla.
- Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola ja yrtit kulhossa. Lisää sienet ja sipuli-kesäkurpitsaseos.
- Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita munat, maito ja öljy jauho-sieniseoksen joukkoon kevyesti, älä vatkaa.
- Annostele muffinssivuoat lähes täyteen taikinaa, koska taikina ei kohoa kovin paljon. paista 200 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 15-20 minuuttia riippuen muffinssien koosta.
Alkuperäinen ohje: Kati Nappa - Simo Moisio: Metsän makuja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti