Täyte
300 g maksamakkaraa
2 suolakurkkua
300 g palvikinkkua
1 paprika
200 g kermaviiliä
2 rkl vahvaa sinappia
150 g emmentalraastetta
200 g ruohosipulituorejuustoa
Kostutus
5 dl lihalientä
Kuorrutus
200 g ruohosipulituorejuustoa
50 g majoneesia
Koristelu
kinkkua
kirsikkatomaatteja
ruohosipulia
persiljaa
- Valmista täyte. Pilko suolakurkku, paprika ja kinkku pieniksi paloiksi, sekoita muut täytteen ainekset sähkövatkaimella joukkoon.
- Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Leikkaa leivät sopiviksi paloiksi ja asettele yksi leipäkerros halkaisijaltaan 25 cm:n irtopohjavuoan pohjalle. Kostuta. Levitä puolet täytteestä leiville ja laita toinen leipäkerros päälle. Kostuta leipä ja levitä loput täytteestä leivän päälle. Aseta kolmas leipäkerros päälle, kostuta se ja laita kelmua kakun päälle. Nosta kakku jääkaappiin maustumaan yön yli.
- Irrota kakku vuoasta seuraavana päivänä. Sekoita tuorejuusto ja majoneesi sekaisin ja kuorruta kakku seoksella. Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti