n. 25 kpl
Taikina
1 prk (250 g) maitorahkaa
250 g margariinia tai voita
2 rkl tomaattipyreetä
4 1/2 dl hiivaleipäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
Täyte
250 g broileri- tai kalkkunaleikkelettä
1 paprika
10 cm:n pala purjoa
100 g tuorejuustoa
1/2 tl pizzamaustetta
1/2 tl jauhettua mustapippuria
1 dl juustoraastetta
- Sekoita keskenään rahka, pehmeä rasva ja tomaattipyree.
- Yhdistä jauhot ja leivinjauhe, ja vaivaa ne sekaisin rahka-rasvaseoksen kanssa.
- Kumoa taikina tuorekelmun päälle ja kääri taikina siihen. Anna taikinan kovettua jääkaapissa noin tunnin ajan.
- Hienonna leikkele ja paprika pieniksi kuutioiksi. Hienonna purjo. Lisää tuorejuusto ja mausteet. Sekoita täyte tasaiseksi.
- Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen noin 25 x 59 cm kokoiseksi levyksi. Levitä päälle täyte. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kääri levy rullalle ja leikkaa rullasta 2 cm:n levyisiä viipaleita. Nosta kiekot leivinpaperin päälle pellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti