maanantai 3. joulukuuta 2012

Sieni-pekonipiirakka


Teki mieli jotain suolaista piirakkaa. Pakastimessa oli suppilovahveroita ja jääkaapissa pekonia, joten päätin yhdistää ne piirakkaan. Ruoanlaittofraichen ansiosta piirakan päälle ei tarvitse erikseen munamaitoa.



Pohja
3 dl jauhoja
150 g voita
2 rkl vettä

Täyte
1 pkt pekonia
n. 2 dl suppilovahveroita tai muita sieniä
1 prk Creme Bonjour Cuisine tatti-herkkusieni -ruoanlaittofraichea


Nypi jauhot ja kylmä voi sekaisin. Lisää joukkoon vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Paista pohjaa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Ruskista pekoni pannulla. Siirrä pekoni pois pannulta ja paista pilkotut sienet pekonin rasvassa. Kuutioi pekoni. Sekoita keskenään pekoni, sienet ja ruoanlaittofraiche. Kaada seos esipaistetun piirakkapohjan päälle ja paista piirakkaa uunissa n. 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti