sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Suklaa-mansikkajuustokakku

Viime kesänä tuli tehtyä näitä juustokakkuja useampiakin. Pohja on tehty mansikka-Dominoista ja leivontamargariinista murskaamalla keksit ja sekoittamalla joukkoon sulatettu voi. Täytteessä on todennäköisesti kermaa, tuorejuustoa, suklaata ja liivatetta. Tarkkoja määriä en nyt enää muista, kun en tullut kirjoittaneeksi silloin ylös. Päälle asettelin tuoreita mansikkaviipaleita. Sen jälkeen kuumensin mansikkamehua, liotin siihen liivatelehdet ja kaadoin seoksen mansikoiden päälle. Oli todella hyvää, mansikat raikastivat mukavasti suklaan makeutta, ja kokonaisena kakku näyttikin todella kauniilta. Tätä täytyy ehdottomasti tehdä myös tänä kesänä, kunhan saa taas mansikoita. Tai voisihan tätä kokeilla myös vadelmista, silloin juustokakkuosan voisi tehdä valkosuklaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti