Vuokaan:
50g voita
¾ dl sokeria
5 banaania
n. puolikkaan sitruunan mehu
Tee näin:
Vuoraa vuoka leivinpaperilla. Sulata voi ja lisää
sokeri, kaada vuoan pohjalle. Viipaloi banaanit viistottain ja aseta
vuokaan. Purista hieman sitruunamehua banaanien päälle.
Pohja:
150g voita
2dl sokeria
2 kananmunaa
2tl vaniljasokeria
½ dl maitoa
1 ¾ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
100g maitosuklaata
Tee näin:
Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat
yksitellen, koko ajan vatkaten. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe,
vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi taikinan joukkoon
vuorotellen maidon kanssa. Rouhi suklaa pieneksi ja lisää taikinaan.
Kaada vuokaan banaanien päälle.
Paista 175 asteessa, noin 40-50 minuuttia. Anna levätä vuoassa vähintään viisi minuuttia ennen kumoamista.
Koristeeksi:
1dl fariinisokeria
1dl kuohukermaa
0,5dl suolapähkinöitä
Tee näin:
Laita kattilaan fariinisokeri ja kuohukerma. Kiehuta
n. 10 minuuttia, kunnes seos paksunee. Tee koristeraitoja kinuskista
valmiin kakun päälle. Paahda suolapähkinöitä pannulla ja ripottele
sitten kakun pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti