sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Perunarieska

Yhtenä päivänä oli jäänyt aterialta perunamuusia jäljelle ja ajattelin leipoa siitä rieskaa iltapalaksi. Samalla tavalla voi hyödyntää myös tähteeksi jääneen kaurapuuron. Seuraavalla kerralla täytyy kyllä tehdä isompi satsi, en meinannut ehtiä itse edes maistaa, kun pojat olivat jo syöneet koko rieskan. Eli hyvin maistui :)


n. 3 dl perunasosetta
3 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa

Sekoita perunasoseen joukkoon jauhot, kananmuna ja suola. Sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina pellin päälle yhdeksi isoksi tai useammaksi pieneksi rieskaksi, n. 1,5 cm paksuiseksi. Pistele haarukalla ja paista 275 asteessa n. 12 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti