maanantai 11. maaliskuuta 2013

Lohipiirakka

Meillä leivotaan harvoin mitään kalasta, koska mieheni on kalalle allerginen ja saa oireita joskus jopa kalan hajusta. Tämän lohipiirakan tein itselleni lounaaksi miehen ollessa muutaman päivän työmatkalla. Laiskuuttani käytin taas valmistaikinaa.


1 pkt rukiista piirakkataikinaa

Täyte:
1 sipuli
10 cm:n pala purjoa
200 g kylmäsavulohisiivuja
1 dl kermaa
200 g savulohi-piparjuurituorejuustoa
1 kananmuna
1 dl juustoraastetta
tilliä


Sulata ja esipaista piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna sipuli ja purjo. Kuullota niitä pannulla öljyssä hetken aikaa. Paloittele lohi ja silppua tilli.
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kaada täyte vuokaan taikinan päälle. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti